Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

[contact-form-7 404 "Ni najden"]
Sledi nam:
Na začetek

Podrobnosti objekta

Več informacij o arhitekturni zasnovi, gradnji in materialih ter notranji opremi večstanovanjskega objekta Hiša Belin.

01 Glavne značilnosti

ARHITEKTURA IN OPREMA

 • Oprema stanovanja na ključ in vselitev s kovčkom
 • Sodobna zasnova
 • Nadstandardna gradnja in materiali
 • Prostorna stanovanja
 • Nadstandardna višina prostorov
 • Vogalna okna
 • Zunanje žaluzije
 • Prostorne terase
 • Letne kuhinje
 • Bioklimatske lamelne pergole na terasah
 • Konzolne lesene stopnice v dvoetažnih stanovanjih
 • Dvovišinske galerije v dvoetažnih stanovanjih
 • Kamini v dvoetažnih stanovanjih

 

INSTALACIJE:

 • Talno gretje
 • Prezračevanje z rekuperacijo
 • Hlajenje vseh spalnih in bivalnih prostorov – skrito v spuščenem stropu
 • Osvetlitev bivalnih in spalnih prostorov regulirana z DALI regulacijo
 • Centralni sesalni sistem
 • Polnilna mesta za električni avto za vsako stanovanje
 • Električno krmiljenje žaluzij
 • Pametna instalacija
 • Skupna plinska kotlovnica, lastne toplotne postaje
 • Daljinsko odčitavanje porabe energentov
 • Električni radiatorji v kopalnicah
 • Pred instalacija za alarmni sistem
 • Kontrola pristopa za celoten objekt

 

PAMETNA INSTALACIJA

 • Razsvetljava bivalnih in spalnih prostorov na DALI regulacijo
 • Strojne instalacije
 • Krmiljenje žaluzij
 • Vezava na vremensko postajo – upravljanje sistemov glede na vremenske razmere
 • Video domofon
 • Upravljanje stanovanja preko pametnih naprav

02 Elitna lokacija

Hiša Belin se nahaja v neposredni bližini Rožne doline, na stičišču Ceste na Brdo in Sattnerjeve ulice. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, ki omogoča ugodno in prijetno bivanje: vrtec, OŠ, trgovine, banka ter vsa ostala družbena in prometna infrastruktura. Lokacija objekta se nahaja samo 500 m od sprehajalne poti, ki skozi zelenje in naravo vodi do »pljuč Ljubljane«, krajinskemu parku Rožnik in parku Tivoli. Lokacija omogoča hiter dostop do centra mesta, ki je oddaljen le  3 km in do jugozahodnega avtocestnega priključka (2 km).

03 Arhitekturna dovršenost

Hiša Belin je osem-stanovanjski objekt pravokotnega gabarita. Sestavljajo ga klet, pritličje in dve nadstropji. Volumen se po etažah zmanjšuje z odvzemanjem segmentov od osnovnega gabarita, kar ustvarja razgibano zunanjost in intimne zunanje prostore na terasah objekta. Klet objekta je namenjena parkiranju, shrambam ter tehničnim in servisnim prostorom.  V pritličju in v  nadstropjih so stanovanja.

 

Vhod v objekt je s Ceste na Brdo, uvoz v kletno garažo pa s Sattnerjeve ulice. Stanovanja v pritličju so enoetažna, v prvem in drugem nadstropju pa dvoetažna. Pritlična stanovanja imajo terase urejene na strehi kleti, stanovanja v etažah pa na strehi pritličja. Izgled je zasnovan premišljeno z detajli fasade, ki hiši dajejo edinstven, a hkrati eleganten in sodoben videz. Fasada objekta bo svetlih barv v kombinaciji fasadne keramike, klasičnega fasadnega ometa in kovinskih poudarkov na fasadi.

04 Kakovostna gradnja

Hiša Belin bo v celoti zgrajena nadstandardno. Izbiramo najboljše izvajalce in materiale, v želji, da bi vam ponudili vrhunski končni izdelek. Objekt je nizkoenergijski z armirano betonsko konstrukcijo. Toplotna izolacija nadzemnih delov objekta je v celoti izvedena s kameno volno. Stavbno pohištvo je visokokvalitetno iz aluminija, energijsko varčno in visoko zvočno izolativno. Stene med stanovanji in proti skupnemu hodniku so dodatno zvočno izolirane. Dnevni in spalni prostori so tlakovani s parketom višjega cenovnega razreda. Stene in tla kopalnic so obložene s kvalitetno keramiko večjega formata.

05 Prostorno razkošje

Hiša Belin je zasnovana z mislijo na uporabnika, ki si želi vrhunskega bivalnega udobja doma, uživa v sodobnem načinu življenja, ceni mir in hkrati uživa v prednostih urbanega okolja.  Na voljo je osem sodobno zasnovanih, prostornih, svetlih, luksuznih stanovanj s prostornimi terasami, ki bodo svojih lastnikom nudila visoko kakovost bivanja. Stanovanja povezuje skupna podzemna garaža, s servisnimi in shranjevalnimi prostori. Obdaja jo urejena okolica, z lično zunanjo ureditvijo in ozelenitvijo, ki ločuje zasebno od skupnega.

 

Stanovanja so prostorna, svetla in sodobno zasnovana. Velike okenske površine in zunanji prostori dajejo edinstven občutek odprtosti in zračnosti. Dnevni prostori so odprti in povezani, odpirajo se na prostorne terase. Terase so opremljene z letnimi kuhinjami in bioklimatskimi pergolami. Dvoetažna stanovanja so dodatno opremljena s kamini, občutek prostornosti pa še povečujejo dvovišinske galerije.

06 Sodobno bivanje

Hišna tehnika v stanovanjih zagotavlja vrhunsko bivalno udobje. Stanovanja so ogrevana s sistemom talnega gretja, vezanim na toplotne postaje v posameznih stanovanjih. Toplotne postaje so vezane na skupno plinsko kotlovnico v kleti, kar pomeni, da je večina rednega vzdrževanja vezana na klet in ne na stanovanje. Prezračevanje stanovanj je urejeno z lastnim prezračevalnim sistemom, z vračanjem toplote odpadnega zraka. Vsi bivalni in spalni prostori so hlajeni s sodobnim sistemom hlajenja, integriranim v strop. Ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in senčila so preko pametne instalacije povezani z vremensko postajo, kar omogoča samodejno reguliranje sistemov glede na trenutne vremenske razmere. Vsa stanovanja so opremljena tudi s centralnim sesalnim sistemom.

07 Pametne tehnologije

Stanovanja so opremljena s sistemom pametne instalacije podjetja GIRA, ki omogoča centralno upravljanje vseh sistemov v stanovanju in upravljanje na daljavo  preko pametnih naprav. Sistem pametne hiše omogoča upravljanje ogrevanja in hlajenja, senčenja in razsvetljave. Jakost osvetlitve v bivalnih in spalnih prostorih je regulirana s sistemom DALI. Sistem pametne hiše omogoča upravljanje stanovanja skladno z individualnimi željami in potrebami stanovalcev.

08 Varovanje zasebnosti

Hiša Belin je zasnovana tako, da imajo stanovanja malo skupnih konstrukcijskih elementov, ki pa so dodatno zvočno izolirani. Steklene površine in terase so orientirane tako, da stanovalci drug drugega ne vidijo in ne motijo, kar povečuje občutek zasebnosti. Velike steklene površine pred pogledi ščitijo zunanja senčila. Terase pa pred pogledi ščiti ozelenitev.

09 Visoka stopnja varnosti

Hiša Belin je ograjena, vstop v objekt je mogoč samo preko kontrole pristopa. Vhodna vrata v stanovanja so protivlomna. V vseh stanovanjih je izvedena predinstalacija za varnostni sistem z alarmom in senzorji gibanja. Vsa stanovanja so opremljena z video domofoni. Vsi vhodi v objekt so opremljeni s kontrolo pristopa. Garaža je zaprta, vstop je prav tako možen samo preko kontrole pristopa, dodatno je s kontrolo pristopa varovan tudi vstop iz garaže v skupni hodnik objekta.

10 Urejene zunanje površine

Vsa stanovanja imajo prostorne ograjene terase, tlakovane s keramiko. Terase so opremljene z bioklimatskimi pergolami, ki omogočajo prilagodljivo senčenje in po potrebi zaščito pred dežjem. Na terasah so urejene tudi letne kuhinje. Okolica objekta je lepo urejena in ozelenjena. Skupne zelene površine so ozelenjene in zasajene z drevesi in grmovnicami. V sklopu zunanje ureditve je tudi manjše otroško igrišče.

11 Urejene skupne površine

Glavni vhod v Hišo Belin je s Ceste na Brdo. Opremljen je s kontrolo pristopa in video domofonom. Pred vhodom so v fasado objekta vgrajeni nabiralniki. Skupni hodniki objekta so prostorni in lepo urejeni, tlakovani so s terazzom. Klet in etaže med seboj povezuje dvigalo. Hodnik pritličja in 1. nadstropja povezuje lepo oblikovano stopnišče iz terazza.

 

V kleti objekta ima vsako stanovanje zagotovljeni dve parkirni mesti in prostor za shranjevanje koles. Vsako stanovanje ima parkirni mesti opremljeni tudi s polnilnico za električno vozilo. Prav tako ima vsako stanovanje v kleti lastno shrambo. V kleti sta na voljo tudi dve parkirni mesti za obiskovalce.

12 Storitev na ključ

Vsak kupec stanovanja ima zagotovljeno storitev izvedbe opreme stanovanja na ključ z vrhunskimi izvajalci in nadstandardnimi materiali ter opremo izbranih proizvajalcev v organizaciji investitorja gradnje objekta. Novi lastnik si bo lahko stanovanje v notranjosti uredil po lastnih željah in si ustvaril prijeten dom. Vsa oprema je višjega kakovostnega razreda in se bo dokončno izbrala v dogovoru s končnimi stanovalci. Stanovanja bodo že opremljena s svetili, sanitarno keramiko, prav tako bodo izvedeni kamini v dvoetažnih stanovanjih in pergole na terasah ter letne kuhinje.