Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Error: Contact form not found.

Sledi nam:
Na začetek

01

Elitna lokacija

Hiša Belin se nahaja v bližini Rožne doline, na stičišču Ceste na Brdo in Sattnerjeve ceste. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, ki ponuja ugodno in prijetno bivanje. Omogoča hiter dostop tako do starega mestnega jedra, kot tudi do avtocestnega obroča in zelenih površin.

02

Arhitekturna dovršenost

Hiša Belin je zasnovana sodobno, tako z vidika oblikovanja, kot tudi načina bivanja. Izgled je zasnovan premišljeno z detajli fasade, ki hiši dajejo edinstven, a hkrati eleganten in sodoben videz. Stanovanja omogočajo sodoben način življenja z velikimi povezanimi dnevnimi prostori in napredno tehnološko opremo.

03

Kakovostna gradnja

Hišo Belin gradimo za vas, kot bi gradili zase. Iščemo najboljše rešitve in smo pozorni na vsak detajl. Izbiramo zanesljive in izkušene izvajalce ter visokokakovostne materiale, v želji, da bi vam ponudili vrhunski končni izdelek.

Hiša Belin Top

Prostorno razkošje

Hiša Belin in stanovanja v njej so zasnovana razkošno. Stanovanja so prostorna, imajo visoke strope, prostorne terase in velike okenske odprtine, ki povezujejo bivalne prostore s terasami. V zgornjih stanovanjih občutek prostornosti še povečujejo dvovišinski prostori, ki povezujejo dnevne prostore z galerijami. Sodobna zasnova stanovanj z odprtimi in povezanimi dnevno bivalnimi prostori ter napredno tehnološko opremo omogoča sodoben način življenja in vrhunsko udobje.

Pametne tehnologije

Stanovanja so opremljena s tehnologijo pametne hiše GIRA, ki omogoča upravljanje vseh bistvenih elementov stanovanja. Razsvetljavo, ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in senčenje uravnava skladno s potrebami in željami lastnikov stanovanj. Upravljanje je mogoče tudi na daljavo s pametnih naprav, ali pa preko pametnih stikal in osrednjega zaslona v stanovanju.

Hiša Belin - Gira
Hiša Belin - Gira

Pametne tehnologije

Stanovanja so opremljena s tehnologijo pametne hiše GIRA, ki omogoča upravljanje vseh bistvenih elementov stanovanja. Upravljanje je mogoče tudi na daljavo s pametnih naprav in je pisano na kožo lastniku stanovanja.

Hiša Belin - Move In Ready

Storitev na ključ

Bodoči stanovalci imajo zagotovljeno storitev izvedbe opreme stanovanja na ključ z odličnimi izvajalci in nadstandardnimi materiali ter opremo vrhunskih proizvajalcev v organizaciji investitorja gradnje objekta. Po željah posameznega kupca bomo zasnovali notranjo opremo stanovanja in poskrbeli za njeno izvedbo do zadnjega detajla. Novi lastniki se bodo v stanovanja lahko vselili brez nepotrebnih skrbi glede opreme in njene izvedbe.

Edinstvena stanovanja

V Hiši Belin je na voljo osem edinstvenih stanovanj. Stanovanja so prostorna, svetla in sodobno zasnovana. Velike okenske površine in zunanji prostori dajejo edinstven občutek odprtosti in zračnosti. Dnevni prostori so odprti in povezani, odpirajo se na prostorne terase. Stropovi so nadstandardne višine – do 2,85 m. Stanovanja v pritličju so enoetažna tri in štirisobna. V prvem in drugem nadstropju so dvoetažna trisobna, štirisobna in petsobna stanovanja. V dvoetažnih stanovanjih so tudi dvovišinske galerije in kamini. Terase vseh stanovanj so opremljene z letnimi kuhinjami in pergolami, ki omogočajo senčenje in zaščito pred dežjem. Parkiranje je stanovalcem omogočeno v kleti objekta, kjer ima vsako stanovanje dve lastniški parkirni mesti s polnilnico za električni avto, lastno shrambo in možnost parkiranja koles.

08

stanovanj

* vizualizacije predstavljajo eno izmed številnih oblikovnih rešitev

Formalle_logo

Hišo Belin so zasnovali arhitekti iz arhitekturnega biroja Formalle, ki ga vodi arhitekt Boris Stančev. Njihovo delo obsega širok spekter storitev z arhitekturnega področja – izdelujejo projektno dokumentacijo za različne vrste objektov, pripravljajo načrte notranje opreme in svetujejo pri oblikovanju interierja stanovanjskih ali poslovnih prostorov. Pomagajo pri pripravi in vodenju gradbenih investicij ter svetujejo pri realizaciji projektov. Merilo kakovosti projektiranja v prostoru dvigujejo s funkcionalnimi zasnovami, z uporabo sodobnih in tehnološko dovršenih materialov, z načrtovanjem enostavnih in inovativnih detajlov, pa tudi z optimalnim izborom konstrukcije in instalacij.

Kontaktirajte nas

Z veseljem posredujemo natančnejše informacije ter odgovarjamo na vprašanja glede objekta, stanovanj in nakupa.

Kontaktirajte nas

Z veseljem posredujemo natančnejše informacije ter odgovarjamo na vprašanja glede objekta, stanovanj in nakupa.

Prijava na e-novice

    Partnerji